Makeup

MARIA ÅKERBERG

Makeup från MARIA ÅKERBERG är en förlängning av hudvården. Du får en fin yta samtidigt som de vackra färgerna vårdar och skyddar mot de dagliga påfrestningar huden utsätts för.

I all makeup används närande ingredienser som är bra för huden så som mineraler (till exempel järnoxider, talc och titandioxid).

Makeup ska vara roligt, var inte rädd för att prova nya färger och appliceringsmetoder. Makeup från MARIA ÅKERBERG är dryg och mättad med pigment så den ger gott om utrymme att öva.

Det här är proffsprodukter som vi erbjuder dig!

 

COULEUR CARAMEL

Couleur Caramel natural makeup var det första ekologiska makeup-märket i Frankrike. De innovativa produkterna kombinerar högteknologi och professionell kvalitet med naturliga, vårdande råvaror på ett helt nytt och unik sätt.

I tio år har Couleur Caramel klivit upp på de mest eftertraktade showbiz-scenerna och är fortfarande nummer ett som regelbundet lanserar nya, tekniska innovationer och visar vägen för alla andra.

Couleur Caramel produkternas hela livscykel respekterar natur, människor och djur. Respekten startar redan från råvarorna. Ekologisk odling är ett bättre alternativ för ekosystemet. Den förorenar inte marken eller vattensystemet med onödiga kemikalier.

Couleur Caramel har tagit ekologin så långt som möjligt också i förpackningarna. Plastmaterial har ersatts av stiliga förpackningar med eko-design. De flesta av Couleur Caramels förpackningar är tillverkade av oblekt kartong och är dessutom helt komposterings- och återvinningsbara.

Naturliga råvaror, som är rika på aktiva partiklar ger inte bara en naturligt vacker makeup, utan vårdar också huden effektivt. Couleur Caramel produkterna innehåller 10 gånger mer vårdande ingredienser jämfört med motsvarande syntetiska kosmetikaprodukter.

  • Naturligt vacker makeup
  • Ekologiskt certifierad kosmetika
  • 10 x mer vårdande ingredienser **
  • Brett produkt- och färgsortiment
  • Professionell kvalité
  • Eko-designad förpackning
  • Produkterna har inte testats på djur
    **jämfört med motsvarande syntetisk färgkosmetikaprodukt

Couleur Caramel makeupen har den officiella franska biocertifieringen COSMETIQUE ECOLOGIQUE ET BIOLOGIQUE Cosmebio BIO.
Den garanterar att minst 95 % av de växtbaserade ingredienserna är ekologiskt odlade.

 

ZAO

Mer information kommer inom kort.