Fri frakt vid köp över 699 kr Gåva vid köp

Vellnez Bonussystem

Vi har olika bonussystem beroende på leverantörer. Se nedan under varje bild vad vi kan erbjuda Dig som kund för en bättre köpupplevelse.

Som kundklubbsmedlem får man 1 poäng för varje krona man handlar för till ordinarie pris, ej presentkort eller redan prissänkta produkter. Bonussystemet gäller alla varor i butiken och är alltså inte märkesstyrt. Varje gång man når 1500 poäng så ger vi en kickback på 5% d.v.s. 75kr/1500 poäng, överskjutande poäng ligger kvar. Om ”kontot” inte är aktivt på 365 dagar nollas allt. Regler för kundklubben: vid registrering lämnas namn, adress, mobilnummer och mejl. Det utgår ett Nyhetsbrev 1 gång per månad antingen via sms eller mejl. Om man väljer att ta bort sig ifrån Nyhetsbrevet försvinner all tidigare köpstatistik samt intjänade bonuspoäng. Någon eller några gånger om året kan vi skicka ut sms eller inbjudningar via mejl eller traditionellt brev med posten. Som kundklubbsmedlem ger vi Dig möjlighet att vara först på bollen med produktsläpp, begränsade erbjudande, kundkvällar och event och mycket mer. Bonussystemet kan ej kombineras med webbköp, gäller alltså endast vid köp i fysisk butik.

Esse har ett lojalitetskort med små sigill som finns i alla produkter förutom kampanjer (valuepack), Lip Conditioner och Hand Cream. När 10 sigill har placerats i lojalitetskortet så får man välja en produkt utan kostnad ifrån ett generöst utbud av Esse hudvårdsprodukter.

Vi sjösätter nu ett retursystem på prov, där tomflaskorna på Esse produkter står i centrum. Vi som återförsäljare och Du som kund tar genom detta ett gemensamt ansvar gällande korrekt källsortering av tomförpackningar. Vellnez erbjuder 5% rabatt på ett köp vid inlämnande av 5 tomma och rengjorda tomförpackningar och 10% rabatt på ett köp vid inlämnande av 10 st. tomma och rengjorda tomförpackningar. Med detta blir kedjan från odling, skörd, tillverkning, transport, försäljning och retur komplett. Retursystemet tillämpas i vår fysiska butik.

M. Picaut bonuskort, ger Dig 50% rabatt på valfri produkt i deras sortiment när kortets 10 markeringar är ifyllda och signerade av oss. Kortet är giltigt 12 månader från första inköp.

Vellnez Lojalitetskort för MARIA ÅKERBERG´´ s sortiment. Detta är en nyhet som vi introducerar för att stimulera handeln i fysisk butik på detta märke. För varje 350 kr. som handlas till ordinarie priser fylls en markering i och när 10 markeringar är ifyllda lämnar vi hela 60 % rabatt på 1 st. valfri MARIA ÅKERBERG produkt (gäller ej rea/kampanjer eller 5-liters dunkar) Kortet är giltigt i 18 månader från första inköpsdatum. Detta lojalitetskort gäller utöver vårt vanliga bonussystem.