Fri frakt vid köp över 900 kr Gåva vid köp

Erbjudande

Vi renodlar vår verksamhet till att bli hudvård och hudvårds tillbehör till stor del och därför rear vi ut allt övrigt i fysisk butik på Uddevallavägen 5 i Kungälv med start 9 april 2024.  Det övriga består av ekologiskt, återvunnet eller miljövänligt i kategorierna; heminredning, kökstillbehör, städartiklar och städtillbehör, badrumsartiklar, babyprodukter, rostfritt m.m.

Ett något försenat ordinarie nyhetsbrev för April

Först och främst vill vi tacka för det fina mottagandet av nyheten att vi skall flytta. Det känns skönt att så många har en positiv inställning till vad vi måste göra för att Vellnez skall klara sig igenom denna lågkonjunktur. Vi har nu avslutat vår ”ledsna fas” och går in med ny energi i planeringen i vad Vellnez kommer bli efter sommaren. Mycket kommer hända så följ oss mer än gärna på våra sociala medier för att hålla Er uppdaterade. Vi har öppet fram till fredag 30 augusti, stänger under hela september för nedmontering av butiken och öppnar igen tisdag den 1 oktober på nya adressen. Längst ner i detta nyhetsbrev kommer vi infoga den information om flytten som gick ut för två veckor sedan, om Du missat att läsa detta.

Vi kommer som sagt att renodla vår verksamhet och därmed ta bort det som inte är hudvård eller kopplat till detsamma. Med start imorgon onsdag den 10 april så öppnar vi dörrarna med 30% ”Flytt-Rea” av i stort sett all icke-hudvård. Allt som står uppställt på borden i butiken ingår i flytt-rean. 

M Picaut har släppt en riktigt härlig ny produkt, ett färgat solskydd! Supernatural Defence Tinted Rich Cream är en perfekt kombo produkt då det är ett solskydd med SPF 30 som skyddar mot både UVA och UVB samtidigt som den fungerar som ett lätt lager makeup. De färgkorrigerande mineralerna anpassar sig till just Din hudton och kommer på så sätt täcka rodnad, jämna ut hudtonen och ge fin lyster. Perfekt för den som inte vill använda smink men som ändå vill se fräsch ut. Formulan är mycket lätt, den lägger sig fint på huden utan att vara varken glansig eller kladdig, det känns inte ens att man har något på huden. Denna produkt har endast funnit hos oss i 2 veckor och har redan blivit en stor favorit/snackis hos Er kunder!

M Picaut Supernatural Defence Tinted Rich Cream hittas HÄR

Vi har länge letat efter en bra concealer i flytande format och nu har vi äntligen hittat den! Lavera’s Radiant Skin Concealer är en lättanvänd produkt som passar perfekt till mörka underögon, blemmor, fläckar eller som en uppljusande produkt till de höga punkterna i ansiktet. Concealern appliceras direkt på huden med den smidiga applikatorn och kan därefter jobbas in med fingrarna eller med passande borste/verktyg efter preferens. Produkten är lämplig för alla hudtyper och ger ett mycket fint resultat.

Lavera Radiant Concealer hittas HÄR

MARIA ÅKERBERG utökar sitt hårvårdssortiment med ett nytt balsam, Hair Conditioner Rosemary! Detta balsam passar alla och främjar en allmänt god hår/skalphälsa. Rosmarin i hårvård är verkligen ett hett ämne just nu och något som många fått upp ögonen för. Rosmarin har förmågan att stimulera hårväxten vilket i längden kan ge ett längre och fylligare hår. Finns i storlekarna 250 ml och 500 ml.

MARIA ÅKERBERG Hair Conditioner Rosemary hittas HÄR

MARIA ÅKERBERG utökar även sitt mascara-sortiment med två nya produkter, Mascara Lash Definition och Mascara All In One. De har båda en unik bortse som aldrig har setts bland MÅ’s mascaror förut som är till för att forma och förlänga fransen på olika sätt. Lash Definition har en tunn bortse i gummi med små piggar som smidigt separerar fransarna och definierar. All In One har en tjockare och fylligare borste som ger fransarna volym och längd, en mascara för den som vill ha riktiga WOW fransar!

MARIA ÅKERBERG Mascara Lash Definition hittas HÄR

MARIA ÅKERBERG Mascara All In One hittas HÄR

Erbjudande april-maj: Köp valfria produkter från Esse för minst 1300 kr eller boka en 60 minuters Esse Ansiktsbehandling (välj mellan portömning eller ansiktsmassage) och få en gratis Repair Oil 12 ml värde 599 kr.

Repair Oil är en av våra favoritprodukter och även en storsäljare, den passar alla typer av hudar då den jobbar på flera olika hudtillstånd och besvär. För en hud med nya/gamla akneärr hjälper den till att minimera ärren. Den minimerar även pigmenteringar från solskador, den reparerar skadade hudbarriärer, den mjukgör på djupet och stärker hudens mikrobiom vilket alla hudar mår bra av.

Erbjudandet gäller så långt lagret räcker, dock längst till 31/5.

Läs mer om Esse Repair Oil HÄR

Kampanj på MARIA ÅKERBERGS härliga flytande tvål. Finns i två storlekar, 500 ml och 250 ml. Erbjudandet på 25% gäller t.o.m. den 22 maj eller så långt lagret räcker.

Liquid Soap är en välgörande och uppiggande flytande handtvål med en frisk doft.