Fri frakt vid köp över 499 kr Gåva vid köp Hemkörning i Kungälvs kommun

Erbjudande produkt & behandling

Vi utökar vår service!

I vårt extra meddelande förra helgen, om att vi kommer ut på parkeringen med mejlorder har slagit väl ut. Det är många med underliggande sjukdomstillstånd och äldre som valt det alternativet, vilket gläder oss.

Vi har nu valt att utöka vår service ytterligare och då med Hemleveranser för Er som är i karantän eller i riskzon för smitta.

Tjänsten kan användas i hela Kungälvs Kommun, är kostnadsfri men orderbeloppet måste överstiga 600 kronor. Leveransdag blir måndagar med orderstopp kl.07.00 på måndag morgon. Hur länge vi tillhandahåller denna tjänst får tiden utvisa.

Gör så här: Lägg order i vår webbshop – använd alternativet hemleverans – skriv i meddelanderutan var Du vill att vi skall ställa ordern när vi är på plats – betala. Vi fotograferar utplaceringen och sms-ar detta till Dig.

(vi levererar med el-bil som är laddad på 100% solenergi)

Vi har inte möjlighet att registrera bonuspoäng på hemlevererad webborder.

April är månaden vi brukar ha flera riktigt fina behandlingserbjudande och vi har det även detta år.

GÅVA PÅ KÖPET!

Med start imorgon bjuder vi på en Esse Body Butter 150 ml (med både pre- och probiotika) värde hela 399 kronor vid vax av hela ben eller hela ben & bikini.

GÅVA PÅ KÖPET!

Med start imorgon måndag den 23 mars bjuder vi på en Eye Cream 15 ml värde 149 kronor från MARIA ÅKERBERG vid bokning och utförande av behandlingen LashLift ögonfrans-permanent inkl. färgning.

GÅVA PÅ KÖPET!

Med start imorgon den 23 mars bjuder vi på den SUPEREXKLUSIVA ansiktsoljan Precious Oil från svenska M. Picaut. värde 729 kronor..ja Du läste rätt!…vid utförande av M.Picaut ansiktsbehandling 80 minuter. Oljan arbetar på allt en kvinna behöver i sitt ansikte. Passar alla åldrar och alla hudtyper.

Begränsat antal tillfällen, först till kvarn gäller. Boka på 0303-100 39 alternativt mejla till info@vellnez.se

*******

Vi påminner om;

Avboka om Du börjar känna Dig krasslig. Vi kommer avboka direkt om vi misstänker egen sjukdom.

Vi har även byggt om vår behandlingsmeny så att det blir mer överskådligt och lättare att välja rätt behandling. Vi har även förlängt behandlingarna och uppgraderat behandlingarna för att vi har så mycket nya redskap att arbeta med (både produkter och apparatur).

Det nya upplägget är att man först väljer vilket märke som skall användas, antingen Esse, Maria Åkerberg, M Picaut eller Mix (för den som ej vet). Därefter bestämmer Du vilken behandlingslängd som önskas; 30, 60, 80 eller 120 minuter. I behandling bestämmer vi tillsammans vilka medel och moment som skall utföras för att nå önskat resultat // Hanna

*******

Produkterbjudande!

Vi har emottagit information från Dofta att all deras produktion av parfym, doftljus och rumsdoft har upphört. De kommer endast fortsätta med de katalytiska rumsrenarna med tillhörande olja. Detta tycker vi är oerhört ledsamt då de är mycket omtyckta av många runt om i landet. Vi har fattat beslutet att ta bort märket helt från Vellnez och rabatterar därför ut allt med 20%.

MARIA ÅKERBERG’s 25 års jubileum kom av sig lite gällande fest & party men det finns några produktkampanjer som är riktigt fina.

Vill uppmärksamma Dig på något roligt!

Tyckte att vi behövde liva upp stämningen lite på sociala medier med en rim/limerick-tävling. På vår Instagram och våra FB-sidor Vellnez och Vellnez Ekobutik hittar Du instruktioner. Vi ser fram emot att läsa Ditt bidrag.