Erbjudande produkt & behandling

Vilken fantastisk respons vi fick på vårt Vellnez Magasin.

Att vi båda vågade egenproducera ett digitalt magasin och ikläda oss rollen som redaktör, formgivare, fotograf, skribent, stylist, webbdesigner m.m. gjorde oss extra nervösa. Vad skulle Ni, våra kunder tycka om vårt projekt?

Det var med skakiga händer vi tryckte på ”Enter-tangenten” kvällen den 1 oktober men aldrig hade vi kunnat förutse hur väl mottaget magasinet skulle bli. Både Hanna och jag är lyckliga ända in i hjärteroten för alla Era fina ord, tack!

Nu blir det kanske lite tätt inpå men nästa magasin släpps den 17 november och är då ett rent Julmagasin. Innehållet är naturligtvis miljösmart med jultips, traditioner, gamla ting, återanvänt, familjerecept, steg för steg (DIY), julklappstips och mycket, mycket mer. Vi hoppas att Ni är lika hjälpsamma även denna gång med att dela magasinet så att ännu fler kan ta del av Vellnez verksamhet.

Håll utkik på Instagram, Facebook eller vår hemsida söndag den 17 november kl.20.00 då vi släpper länken till magasinet.

En del leverantörer har redan presenterat sina julerbjudande och de andra är på gång vilka presenteras löpande på våra sociala medier, så håll utkik. Läs längre ner vilka som redan har startat.

Till alla Er som har småbarn i Er närhet, läs noga nu.

Vi lottar ut en stor, gosig, handsydd, helt ekologisk ”Rabbit Beanbag” så att något litet barn får en extra stor och fin julklapp i år. Värdet på kaninen är 1.899 kronor.

Alla som kommer in i butiken på Uddevallavägen och handlar produkter får om de vill deltaga genom att lägga sina kontaktuppgifter i en urna. Varje köptillfälle ger en vinstmöjlighet. Vi samlar kvitto från måndag den 28/10 till lördag den 30 november då dragning sker efter stängning kl.15.00

Erbjudandet i september där vi skickade med en Esse Body Cleanser värde 398 kr vid bokning av Mix ansiktsbehandling och samtliga Esse behandlingar slog alla förväntningar så vi har beslutat att fortsätta med den även i november. Tänk på att kvällstiderna är begränsade. Ring till 0303-100 39 vardagar 10-18, lördag 10-15.

MÅ Christmas Calendar

Fira in julen med en kalender från MARIA ÅKERBERG. Den innehåller 24 stycken av deras mest älskade skönhetsprodukter som passar alla hudtyper och åldrar.

5 produkter är i ordinarie storlek och 19 st. är i de mycket uppskattade resestorlekarna.

Pris för kalendern 999 kr Värdet är hela 1.870 kr

Begränsad upplaga!

Gör en notering i Din almanacka torsdagen den 5 december då vi bjuder in till vårt julmingel. Mer information kommer i nästa nyhetsbrev.

Alla Helgons Dag, lördagen den 2 november håller Vellnez stängt och önskar alla en fin helg.