Fri frakt vid köp över 499 kr Gåva vid köp

Erbjudande produkt & behandling

Vi stänger kl. 16.00 torsdagen den 24 juni och öppnar igen tisdag den 29 juni

Semesterstängt från lördag 24 juli- och öppnar igen tisdag den 10 augusti

I detta nyhetsbrev kan vi presentera en efterlängtad nyhet… Ett nytt hudvårdsmärke som Hanna har testat under en längre tid. Produkterna kommer levereras till oss under denna veckan (v.22) men går att läsa om och beställa redan nu i vår webbshop.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är b23dba81508c1459ea81e1f59ea1de20.jpg

Mossa har idag 37 hud- och kroppsvårds produkter som är certifierade av ECOCERT. Priset är mycket fördelaktigt och ligger mellan 75 – 219 kronor.

Märket kommer från Lettland, inspiration likväl ingredienserna är hämtade ur den Nordiska naturen. Kraften från de nordiska bären kommer från de korta ljusa sommarnätterna som gör dessa bär till små kraftpaket av vitaminer och antioxidanter. Mossa passar till alla hudtyper, även känslig hy. Mossa är vegansk förutom 2 produkter och är självklart inte testad på djur (vilket är förbjudet sedan 2004)

Bruns Produkt har släppt en viktig och efterlängtad nyhet

VÄXA serien

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 53dde16a4a3ed63b7b4ef0d4ee8e9e15.png

Introduktionspris 998 Kr.

ordinarie pris 1.226 kr

Växa-Serien har under en lång tid testats och har gett fantastiska resultat i form av tillväxt och volym. En naturlig och verkningsfull hemmabehandling för att motverka håravfall och stimulera hårtillväxt.

BRUNS Products växa serie består av tre produkter som främjar hårväxten genom att aktivera den naturliga hårcykeln och växtfasen. Den gemensamma nämnaren är de biologiskt aktiva ämnena, utvunna ur mungbönor, rödklövergroddar och naturligt keratin (från ull) som bidrar till förbättrad hårväxt*, hårstyrka* och hårtäthet*. Produkterna ger även rikligt med fukt och näring samt är skonsamma mot både hår och hårbotten samt miljön. *resultat och tidsperiod kan variera.

Detta paket kommer till oss under vecka 22.

Sommarkampanjer från MARIA ÅKERBERG.

VACATION SCENTS ESSENTIAL & VACATION SCENTS SWEET BREEZE

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 8f25b578a8f9ea86edd514267cf8aa3f.png

Vacation Scents Essential innehåller ett kombinerat schampo och duschtvål samt en roll-on-deodorant. Produkterna har en frisk och kryddig doft som skapas med eteriska oljor av Grapefrukt och Lagerblad. Produkter som ingår: Hair & Body Shampoo Essential 250 ml Deo Roll-On Essential 60 ml

Pris 199 kr. ordinarie pris 298 kr

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är fcb9005e18af5a29aee14b69c3249dca.png

Vacation Scents Sweet Breeze innehåller ett kombinerat schampo och duschtvål samt ett balsam. Produkterna har en söt och fräsch doft som skapas med Vaniljextrakt och eteriska oljor av Pepparmynta och Grapefrukt. Produkter som ingår: Hair & Body Shampoo Sweet Breeze 250 ml Hair Conditioner Sweet Breeze 250 ml.

Pris 299 Kr. ordinarie pris 399 kr.

För Er som missat att vi säljer ut alla Mineralpuder, Mineralpuderboxar och Kabukiborstar från MARIA ÅKERBERG kommer här en påminnelse.

Som vanligt så säger vi Håll i, håll ut och håll avstånd…samt önskar Dig en fantastiskt fin första vecka på juni. // personalen på Vellnez

Vi finns nu även på TikTok (för Er som har det) under namnet @hudterapeut_hanna

Vi finns nu även på TikTok (för Er som har det) under namnet @hudterapeut_hanna