Erbjudande produkt & behandling

Som vi aviserat tidigare ställer vi om sortimentet för att anpassa oss till vad som händer i Kungälv om drygt en månad. Att vi skall konsumera mindre är bra och något alla bör fundera på men försök att välja miljösmart vid nästa shoppingrunda.

Vi håller på som bäst att packa upp alla spännande leveranser av nya produkter. Vi har två nya märke (små serier) av hudvårdsprodukter Eco by Sonya och Pure Beginnings. Klicka på namnen nedan så kommer Du vidare till hemsidan.

I kategorin Hem & Hushåll finns otroligt läckra produkter som är Fair Trade, ekologiska, hållbara, återvinningsbara eller tillverkat av bl.a. återvunnet material såsom ull, glas, trä, papper, stål och läder. Kanonfina saker till Ditt eget hem eller som presenter till någon Du månar om. Klicka på logotyperna nedan så ser Du varje märke för sig.

Klicka här för att se alla Nyheter i samlad form.

 

Vi börjar med…

En ansiktsbehandling med 30%-igt stabilt C-vitamin ger den trötta huden en energikick, förbättrar hudens lyster och spänst, verkar inflammationshämmande – passar vid mild acne, motverkar hudens åldrande och återuppbygger solskadad hud.

En behandling för hud med pigmentfläckar, mild acne och matt hud som behöver lyster

Esse Quick fix Akne 40 min 685 kronor

Meddelande från Hanna.

Vid den här tiden för två år sedan började förberedelserna för min studentbal. Klänningen var beställd, fester planerades, frisyrer skulle testas och makeup läggas samt mycket, mycket mer. Jag var så exalterad över allt detta men min hud var definitivt inte redo, den var oren, orolig och inte alls i bra skick. Med probiotiska produkter fick jag en omstart på min hud och jag log hela studentbalen igenom.

Det kan hända mycket saker som påverkar huden på en tonåring, mycket hormoner, kanske onyttig mat, enorm stress t.ex inför examen och obalanser i kroppen som kan ställa till det ordentligt. Allt detta hade jag i åtanke när jag satte ihop denna behandling för de ungdomar…eller vuxna som behöver få koll på huden.

Har Du kanske ett barn eller barnbarn som behöver hjälp inför stundande högtider, tveka inte att kontakta mig!

Under behandlingens gång använder jag en blandning av lugnande och balanserande produkter som rengör på djupet. Jag slussar även in Esse Clarifying Ampull som hjälper till att detoxa huden och ge en rejäl utrensning. Huden kommer att få en omstart och den kan lättare ta emot efterkommande produkter.

Vad ingår: Rengöring, hudanalys, peeling, ånga, portömning, lugnande mask, utrensande ampull, vårdande produkter och produktrekommendation. Jag skickar även med en veckas hudvårdsrutin att använda hemma efter utförd behandling.

Notera att denna behandling ej är anpassad för personer med känslig hud, är Du osäker på vad Du har för hud, hör gärna av Dig till oss så hjälper vi Dig. Beroende på hur oren huden är kan man få olika omfattande utrensningar, boka gärna Din behandling innan helgen så att den kan få tid att lugna ner sig. /Hanna

ESSE-DAGARNA

Vi bjuder på Din ansiktsbehandling!

För Dig som aldrig gått på en Esse-ansiktsbehandling eller för Dig som vill byta Din hudvårdsrutin till Probiotisk hudvård.

Tisdag 26/3 och onsdag 27/3 mellan kl.09.00-18.30 kan Du boka tid för en specialanpassad ansiktsbehandling inklusive grundlig konsultation och produktrekommendation. Probiotisk hudvård är framtidens hudvård och med levande probiotika i produkterna är Esse världsunika.

Optimera Din microflora med goda levande bakterier (probiotika) som en ”pensionsförsäkring” för Din hud.

Behandlingen tar 60 minuter inkl. konsultation. Vid köp av minst 3 produkter från Esse bjuder vi Dig på behandlingen, värde 700 kronor.

Vi bjuder också på en specialanpassad resultatinriktad ampull värde 160 kronor samt en voucher till Dig och en väninna om 20% rabatt på en Esse Signaturbehandling 80 minuter.

Väljer Du att inte köpa 3 st. produkter så betalar Du 860 kronor för behandling/ampull.

Vill Du veta vad goda (levande) bakterier kan göra för DIN hud är detta det rätta tillfället!

Tiderna är begränsade så kom in och boka eller ring till 0303-100 39 alternativt mejla till info@vellnez.se

Observera att detta erbjudande inte inkluderar köp av Trial-Pack, Handcreme eller Lip Conditioner. Erbjudandet kan ej heller kombineras eller tillgodoräknas i andra lojalitetsprogram.

PRODUKTERBJUDANDE & GIVE-AWAYS

 

Så länge lagret räcker har Vellnez ett eget produkterbjudande som gäller köp av den otroligt populära ansiktskrämen Face Protection från MARIA ÅKERBERG. Ansiktskrämen är mycket bra för torr och känslig hud.

Vid köp av 100 ml Face Protection medföljer en ansiktsmask Gentle 15 ml och en burk Shea Balm 10 ml utan extra kostnad.

Pris 449 kronor

värde 577 kronor

 

 

 

MARIA ÅKERBERG har en Give-away kampanj där Du får en Body Scrub White Chocolate och en Body Lotion, båda 30 ml utan kostnad när Du handlar för minst 400 kronor.

Vi har plussat på och gjort en egen Give-Away där Du vid köp (till ordinarie priser) för minst 1000 kronor får produktgåvor för 454 kronor. Detta är en suverän gåva med produkter som är perfekta för denna årstiden. Peela vintertrött hud, smörj in torra delar med lotion, applicera brun utan sol eller lägg Eye Cream som en dagcream i ansiktet. After Sun Lotion kan Du spara till första ”solningen” ute. Du får;

Salt Scrub White Chocolate 30 ml

Body Lotion 30 ml

Tan in a Bottle 30 ml

After Sun Lotion 30 ml

Eye Cream 15 ml

samt en snygg ekologisk bomullsnecessär.

Ovan gäller produktköp av MARIA ÅKERBERG´s sortiment till ordinarie priser och så länge lagret räcker. Vi förbehåller oss rätten att ändra erbjudandena, dock ej till mindre värde.

Vi börjar redan nu att informera om våra öppettider under kommande sommarperiod.

Med start den 1 juni t.o.m. 31 augusti har vi ej öppet till 20.00 på torsdagarna, utan stänger klockan 18.00.

Vi kommer att stänga verksamheten för semester fredag 28 juni – lördag 6 juli.

 // Vellnez