Erbjudande produkt & behandling

Wow, vilket avslut det blev på den sista sommarmånaden!

Dels det fantastiskt sköna vädret och dels Hannas examen som Advanced Skin Therapist. Vi är mycket stolta över vår Hanna och hennes driv på att vilja förkovra sig. Tack alla Ni som kom in till butiken och grattade henne eller ni som grattade via våra sociala medier, det värmde mycket!

Hanna ser nu fram emot att hjälpa fler män och kvinnor till ett mer hälsosamt inre och yttre.  Läs mer om behandlingen Advanced Skin Treatment här.

*****

REA, UTFÖRSÄLJNING OCH ERBJUDANDE

*****

Samtliga ögonskuggor från MARIA ÅKERBERG utgår i dess nuvarande utseende och därför har vi halva priset på alla 37 nyanser. Varför inte passa på att fräscha upp eller förnya din necessär med lite snygga höstfärger!

NU 74,50 kronor

*****

40 – 60 % rabatt

på flertalet utvalda produkter, exempelvis den rika dag/nattkrämen Ultra Moisturiser, Probiotic Serum, masker, peelingar och multiprodukten Refining Cleanser. (med datum mellan februari till maj 2020)

10% rabatt på Trial Kit (Sensitive & Oily)

*****

20 % och uppåt

på en mängd utvalda produkter, kosttillskott, dunkar med schampo, Starter Set och utgående produkter exempelvis ansiktsvatten i alla storlekar och varianter.

*****

50% rabatt

på de otroligt välsmakande teerna från T&C. Ekologiska te i 8 svarta, 3 gröna och 1 Rooibos. Passar väl alldeles utmärkt att bunkra upp inför kommande myskvällar i soffan. Se våra te här. Ordinarie pris 59:-

*****

Kampanjer från MARIA ÅKERBERG

Mini Eye Cream 15 ml

Ögonkräm som passar från det att man börjar att sminka sig. Fungerar också ypperligt som dagkräm för den känslige. Kombinationen av Nyponfröolja, Sheasmör, kallpressad Jojobaolja, olika örtsalter och C-vitamin gör att fukthalten i huden höjs och resulterar i slätare hud. Nyponfröoljan i Eye Cream innehåller A-vitamin som hjälper huden att nyskapas, vilket gör åldersfläckar, rynkor och ärr mindre markerade. Extrakt av Hästkastanjens frukt ljusar upp mörka partier.

Royal Skincare Set

Royal Skincare set innehåller en kroppsduo av Royal Body Oil och Royal Body Cream som ger ökad spänst i huden. Tillsammans har de en oslagbart uppstramande och mjukgörande effekt på mogen hud, efter en graviditet eller stor viktnedgång.

Royal Body Oil är en näringsrik kroppsolja med Havtorn och förföriska eteriska oljor av Neroli, Patschuli och Rosmarin som tillsammans stramar upp och stärker huden. Detta är en unik kombination av eteriska oljor som vanligtvis bara används i exklusiva ansiktscremer.

Royal Body Cream innehåller samma kombination av eteriska oljor som vår storsäljare Royal Body Oil, med samma uppstramande effekt på huden som den populära oljan. Vill du förstärka resultatet kan du använda båda produkterna samtidigt, eftersom oljan och cremen verkar i olika lager av huden.

*****

Har Du friskvård kvar för 2019?

Glöm inte att lösa in och boka upp tider, ju längre fram vi kommer desto knixigare blir det att få bokat exakt den tid Du önskar. Åsa arbetar torsdagar om Du vill boka Hotstones massage eller behandlande massage. Hos Hanna bokar Du de långa lyxiga massagebehandlingarna och fotvård. Båda utför Klassisk svensk massage.

Ring och boka Din tid på 0303-100 39 ”på kontorstid” eller mejla till info@vellnez.se.

Skulle vi inte ha tider att erbjuda så går det självklart bra att lösa in belopp innan den 30 december kl.18.00.

*****

Hanna och jag ”hintar” redan nu om något som är värt att hålla ögonen öppna för. Följ oss gärna på Instagram @vellnez för snabb information och snygga inlägg.

Nu sätter höstarbetet igång på riktigt så både Hanna och jag kommer tillbringa mycket tid nere på Vellnez, tveka inte att komma in om Du undrar över något eller bara vill säga hej.

Önskar dig en riktigt fin söndag kväll och hoppas vi ses på Vellnez snart.

// Jeanette