Erbjudande produkt & behandling

Vi älskar Maj och firar det genom att erbjuda inte mindre än 4 stycken kanonkampanjer på behandlingar, se nedan. Tänk på att säkra upp din tid direkt då dessa kampanjer brukar bokas upp fort, speciellt kvällstiderna.

 

 

Boka en 50 minuter Klassisk Massage 625 kronor så får Du valfri 500 ml Liquid Soap från MARIA ÅKERBERG värde 199 kronor. Finns i dofterna Energy, Lemongrass och Lime. En mjuk och följsam tvål för kropp och händer som inte torkar ut huden. Boka på 0303-100 39 eller till info@vellnez.se under kvällar och helger.

 

 

 

Boka MARIA ÅKERBERG ansiktsbehandling SPA 50 minuter 700 kronor så bjuder vi på valfritt ansiktsserum värde 249 kronor.

Ansiktsbehandling SPA är en avslappnande behandling för Dig som inte behöver portömning. Denna behandling har längre ansikts- och dekolletage-massage än den vanliga MÅ Classic. Behandlingen förbättrar hudens lyster, stramar upp och aktiverar huden. Motverkar både ålderstecken och pormaskar samtidigt som den är avstressande och passar således en känslig hud. I behandlingen ingår rengöring, peeling, serum, massage, mask och hårbottenmassage. Vi anpassar produkter efter hudtyp. Boka på 0303-100 39 eller till info@vellnez.se under kvällar och helger.

 

 

 

Boka Esse Signaturbehandling ansikte ”Liten”  60 minuter 1.025 kronor, så bjuder vi på Refining Cleanser värde 329 kronor. En fantastisk multiprodukt som tack vare ingredienserna kan användas som en peeling (Bentonitlera), utdragande mask som även lugnar orolig hud och självklart som en underbar rengöring.

Signatur Liten är en balanserande behandling med produkter efter hudtyp och tillstånd. Välj mellan skalpmassage eller brynplock. Denna behandling är utan ånga och portömning vilket gör den till en lite mysigare behandling och den känns som en enda lång välgörande ansiktsmassage. Dofterna och känslan av dessa produkter när de läggs på huden är inget annat än underbar. Inkluderar även en optimalt resultatgivande Ampull. Ampullen består av probiotika, prebiotika och högpresterande växtextrakt som läggs på flera gånger i behandlingen som ett serum. Ampullerna finns i fem varianter och terapeuten avgör vilken som passar Din hudtyp bäst. Boka på 0303-100 39 eller till info@vellnez.se under kvällar och helger.

Vi påminner om att Esse har ett eget lojalitetsprogram, fråga oss gärna.

 

 

Tips från Terapeuten!

För Er med lite oren eller stressad hud, glöm inte att vi har en specialbehandling som heter Esse Quickfix Akne. Ansiktsbehandlingen är 40 minuter och kostar 685 kronor. Med en mycket effektivt utrensande specialampull får man ett synligt resultat./ Hanna

 

 

Lashlift (Eyestar), permanent ögonfransuppböjning 60 min. 580 kronor inklusive färgning och keratinbehandling

Boka denna behandling så skickar vi utan kostnad med en mycket lätthanterlig kajalpenna i svart från Couleur Caramel och en ögoncreme 15 ml från MARIA ÅKERBERG, totalt värde 288 kronor.

En Lash Lift-behandling som ger ögonen en intensiv och vaken blick, fransarna håller sin böjda form i ca. 6-8 veckor efter en behandling. Blir ännu mer effektfullt då du lägger mascara på. Vi rekommenderar att Du kommer osminkad/utan ögonmakeup för bästa resultat. Boka på 0303-100 39 eller till info@vellnez.se under kvällar och helger.

 

PRODUKTKAMPANJER

Här kommer 3 stycken finfina erbjudande från MARIA ÅKERBERG. Kampanjen gäller från 1 maj (lägg order i online-shoppen i så fall, annars 2 maj i butik) så länge lagret räcker, dock längst till t.o.m. sista juni.

 

OBS! Nytt från 1 maj är att även produktkampanjer som nedan och våra egna kampanjer bonusregistreras för Dig som är Kundklubbsmedlem. Du som ännu inte är kundklubbsmedlem, fråga oss gärna nästa gång Du är inne.

 

 

NYHETER SOM KOMMER I VECKAN

 

La Maison Afrique

Vi tycker det är behjärtansvärt att köpa dessa väskor gjorda av kvinnor från ett av världens fattigaste länder, Madagaskar. Kvinnorna får hjälp av Fairtrade-projekten att starta egen produktion av väskor m.m. för att kunna försörja sina familjer. Gräset som används är sådant som djuren inte kan äta, läderbitar och bomullstyg är restprodukter som tas tillvara från annan tillverkning. Priser mellan 289-399 kronor.

Vi är väldigt förtjusta i dessa väskor som initialt började hos oss som ”kundkorgar”

Nyheter från Chilly’s Bottles

Underbara mönster på de suveräna ”termos-flaskorna” från Chilly’s Bottles. Vi har även två nya kaffemuggar i 230 ml samt en smart karbinhake för Dig som vill hänga flaskan i en ryggsäck eller dylikt. Vi importerar själva detta märke från England och har valt att inte ta in så många exemplar av varje mönster, köparen blir därmed lite ”unik” med sitt mönster.

Vi har sedan tidigare storleken 750 ml i matt svart men nu valde vi att även ta in Elephant och Pastel Pink, varför då…jo för att jag själv saknade en klatschig stor flaska under påskhelgen. Välkomna in och hitta Din favorit.

 

Förutom ovan nyheter, kampanjer och erbjudande så finns det en del andra produktnyheter från MARIA ÅKERBERG på hyllorna, exempelvis Magnesium Spray. Fråga efter nyheter nästa gång Du kommer förbi.

 

Vi påminner om våra öppettider från och med nu och över sommaren.

Röda dagar har vi alltid stängt samt Midsommarafton. Under juni, juli och augusti kommer vi inte att ha öppet till 20 på torsdagar utan stänger kl.18.

Vi kommer också för första gången stänga för semester den 28 juni till den 7 juli.

Vänlig hälsningar från personalen på Vellnez