Fri frakt vid köp över 900 kr Gåva vid köp

Kroppsvård Kvinna & Man

Huden är kroppens största organ. Det betyder mycket för vår hälsa hur den mår. Huden på kroppen behöver daglig vård, precis som den i ansiktet. Starta med en kroppsbehandling hos oss, så är det bara att fortsätta i samma anda hemma efter det!


ESSE ”Ryggbehandling med Probiotika”  60 minuter – 1035 kr

För Dig med en känslig eller tålig akne-rygg.

Vi rengör ryggen med Gel-Cleanser, en lugnande och effektiv djupverkande rengöring. Peeling och ånga luckrar upp huden vilket ger bästa förutsättningar för efter kommande portömning.  En lugnande och utdragande detoxmask appliceras och därefter Probiotisk Toner, Probiotic Serum och Repair Oil för massagen. Avslutas med en probiotisk Body Lotion. Denna behandling ihop med produkter att använda hemma kommer att snabbt ge resultat som Du inte trodde var möjligt.

MARIA ÅKERBERG Ryggbehandling med AHA-syra” 60 min  – 850 kr ”

För Dig som har problem med orenheter på ryggen. Ånga och peeling öppnar upp porer och det är lätt att ”tömma” de orenheter som finns. Huden blir mycket mjuk  och återfuktad.

Behandlingen passar lika bra för honom som henne. Rengöring, peeling, ånga, portömning, massage, mask och avslutande Body lotion.


Vid förhinder gäller avbokning senast 24 timmar innan avtalad tid för samtliga behandlingar på Vellnez. Ej godkänd avbokning eller uteblivet besök debiteras med 50-100% av behandlingens värde.