Hudvård


Esse Probiotic Skincare

Esse Intro 30+30 minuter – 700 kr

En behandling för Dig som antingen vill byta märke till Esse Probiotic Skincare, utveckla Din hudvårdsrutin eller bara vill veta vad just Din hud behöver. Vi utför en kortare behandling (30 min) med avsminkning, hudanalys, peeling och passande vårdande produkter. Avslutas med en konsultation där Du tillsammans med Din terapeut lägger upp en passande hudvårdsrutin utifrån Dina behov med Esse probiotika sortiment.

 

Esse ”Avslappning” 60 minuter – 1.025 kr

Denna behandling är utan ånga och portömning vilket gör den till en lite mysigare behandling och den känns som en enda lång välgörande ansiktsmassage. Dofterna och känslan av dessa produkter när de läggs på huden är inget annat än underbar. Inkluderar även en optimalt resultatgivande Ampull. Ampullen består av probiotika, prebiotika och högpresterande växtextrakt som läggs på flera gånger i behandlingen för ett optimalt resultat. Ampullerna finns i fem varianter och du kommer tillsammans med Din terapeut fram till vilken som passar bäst. Välj också mellan skalpmassage eller brynplock.

 

Esse ”Djuprengöring” 60 minuter – 1.025 kr

Djuprengörande ansiktsbehandling med fokus på portömning, passar på orena hudar eller för den som inte gått på behandling på ett tag. Inkluderar även en optimalt resultatgivande Ampull. Ampullen består av probiotika, probiotika och högpresterande växtextrakt som läggs på flera gånger i behandlingen för ett optimalt resultat. Ampullerna finns i fem varianter och Du kommer tillsammans med Din terapeut fram till vilken som passar bäst.

 

Esse ”Komplett” 80 minuter – 1.300 kr

Balanserande behandling med produkter efter hudtyp och tillstånd. Denna behandling är med ånga och portömning för Dig som behöver en djuprengöring. Inkluderar en optimalt resultatgivande Ampull. Ampullen består av probiotika, prebiotika och högpresterande växtextrakt som läggs på i slutet av behandlingen för ett optimalt resultat. Ampullerna finns i fem varianter och Du kommer tillsammans med Din terapeut fram till vilken som passar bäst. Välj också mellan skalpmassage eller brynplock.

 

Esse ”Express ampull” 20 minuter – 510 kr

Rengöring, återfuktning och applicering av Ampull samt övriga passande produkter efter hudtyp.

 


MARIA ÅKERBERG

MARIA ÅKERBERG ”Introduktionsbehandling” 30 min – 425 kr

Denna behandling är till för Dig som går över från konventionell hudvård till ekologisk hudvård,  för att få en status på Din hud och en guidning i produktval. Behandlingen innehåller rengöring, hudanalys, peeling, mask och passande produkter efter hudtyp.

 

MARIA ÅKERBERG ”Avslappning” 50 min – 700 kr

Avslappnande ansiktsbehandling för Dig som inte behöver portömning. Denna behandling har längre ansikts- och dekolletagemassage. Förbättrar hudens lyster verkar uppstramande och aktiverande. Behandlingen är avstressande och passar alla hudtyper. Behandlingen innehåller rengöring, hudanalys, peeling, serum, mask, hårbottenmassage, ansiktsmassage, passande produkter beroende på hudtyp.

 

MARIA ÅKERBERG ”Djuprengöring” 50 min – 700 kr

Resultatinriktad behandling med fokus på djuprengöring. Behandlingen innehåller rengöring, hudanalys, peeling, ånga, portömning, lugnande mask och passande produkter beroende på hudtyp.

 

MARIA ÅKERBERG ”Classic” 75 min – 850 kr

En avstressande klassisk ansiktsbehandling som ger huden bättre lyster, motverkar pormaskar och verkar förebyggande mot ålderstecken. Behandlingen innehåller rengöring, hudanalys, peeling, ånga, portömning, serum samt att olja slussas ner i huden med hjälp av massage på ansikte/dekolletage/axlar, plockning av bryn, mask, passande produkter efter hudtyp.

 

MARIA ÅKERBERG ”Ansiktslyx” 120 min – 1.200 kr

En skön och avkopplande behandling, som inleds med ryggmassage och följs därefter av färgning av fransar och bryn, en MÅ Classic och avslutas med en specialmask. Behandlingen innehåller

-rengöring, färgning av fransar och bryn, hudanalys, peeling, ånga, portömning, lugnande mask, brynformning, serum och olja som slussas ned med massage, peeloff-mask för omedelbar uppstramning samt porminskande effekt, närande produkter för passande hudtyp och mineralpuder.

 


Ansiktsbehandling MIX 

Denna behandling blir ”extra skräddarsydd” för Dig som kund då vi utför ansiktsbehandlingen med ett urval av lämpliga produkter från våra hudvårdsmärken. Behandlingen är 60 minuter lång och finns som 1) Djuprengöring, alltså ånga och portömning eller 2) Avslappnande behandling med fokus på massage. Behandlingen är inte är styrd till ett märke eftersom en hel serie inte alltid passar alla. Med en grundlig hud/behovsanalys kan vi plocka fram specifika produkter för att tillgodose alla behov.

Mix ”Avslappning” 60 min – 900 kr

Avslappnande behandling med vårdande produkter och lång ansiktsmassage.

Behandlingen innehåller rengöring, hudanalys, peeling, mask, avslappnande massage, vårdande produkter efter hudtyp. Ansiktsvatten, serum, olja, ögoncreme, dagcreme.

 

Mix ”Djuprengöring” 60 min – 900 kr

Resultatinriktad behandling med fokus på djuprengöring.

Behandlingen innehåller rengöring, hudanalys, peeling, ånga, djuprengöring, mask, vårdande produkter efter hudtyp. Ansiktsvatten, serum, olja, ögoncreme, dagcreme.


 

Vid förhinder gäller avbokning senast 24 timmar innan avtalad tid för samtliga behandlingar på Vellnez. Ej godkänd avbokning eller uteblivet besök debiteras med 50-100% av behandlingens värde.