Fri frakt vid köp över 900 kr Gåva vid köp

Friskvård

På salong Vellnez erbjuder vi friskvårdsbehandlingar via e-Passi samt Friskvårdskuponger. Naturligtvis kan vi även fakturera alternativt att Du lämnar in kvitto till Din arbetsgivare! Behandlingar som är godkända som Friskvårdsbehandlingar på Salong Vellnez är massage och fotvård.

Vid förhinder gäller avbokning senast 48 timmar innan avtalad tid för samtliga Friskvårdsbehandlingar. Ej godkänd avbokning eller uteblivet besök debiteras med 50-100% av behandlingens värde.

Glöm inte att titta under Tillvalsmeny, där finns 7 stycken godkända massagebehandlingar som du kan lägga som tillval till nedan behandlingar om så önskas. https://vellnez.se/tillvalsmeny/

FÖTTER

Friskvårdsfötter 60 min 745:-

Esse Experience Ansiktsmassage (Nyhet)

Avslappnande massage med fokus på lymfdränage 60 minuter – 995 kr

En behandling som jobbar på dekolletage, axlar, nacke, ansikte och skalp. En mycket avslappnande massage som lägger fokus på lymfdränage, muskelspänningar och sinnesro. Massagen är utformad för att minimera inflammationer i kroppen och lätta på stress.

Utförs med produkter som passar alla hudtyper, även den känsliga. Massagen är framtagen av hudvårdsmärket Esse.

M Picaut Signaturmassage (ansikte)

Avslappnande och djupgående massage 60 minuter – 995 kr

En djupgående massage från bringa till skalp, en komposition av olika massagetekniker med influenser såväl från den gamla orientaliska till den klassiska västerländska. Varje rörelse är noga utvald för maximal effekt och avslappning, varje rörelse är magisk! Sextio minuter ren massage som Du aldrig vill skall ta slut! Spänningar i panna, tinning, kindben, käke, nacke, axlar, bröstrygg & bringa minimeras eller försvinner helt. Dessa grepp hjälper även till att sänka blodtrycket, öka cirkulationen, minska ödem samt släpper lös på spänningar och stress i hela kroppen. Du som kund kommer efter utförd behandling känna nyfunnen energi och ro.

Utförs med produkter som passar alla hudtyper, även den känsliga. ⁠
Massagen är framtagen av hudvårdsmärket M Picaut. ⁠

Esse Probiotisk Lyxmassage 105 minuter,  1.700:-

Under 105 minuter tar vi hand om Dig och Dina Microber i en fantastisk massage utan motstycke. Med BodyPolish- och BHA-massage innan creame-massage får Du en fin lyster och mjuk känsla vilket gör att den massagen känns ännu bättre. Vi boostar Din hud med goda bakterier och enastående produkter från Esse-Probiotic Skincare, det enda märket i världen som lyckats med levande bakterier i hudvård.  Utöver kroppsmassage från topp till tå lägger vi inte mindre än 4 stycken olika kroppsmasker som stimulerar en hälsosam cirkulation i lymfsystemet. 

Efter avslutad massagebehandling får Du sitta ner i vårt mysiga väntrum en stund där Du serveras en bricka med Probiotisk Dryck, Citronvatten, en cocktail av färsk ekologisk frukt och delikat ekologisk choklad. Detta mervärde har vi under rådande omständigheter valt att (fr.o.m. 1/11) ta bort för att minska tiden kunder befinner sig i våra butiksutrymme. Så fort läget stabiliserat sig och nya rekommendationer kommer från FHM kommer detta att återinföras. 

I samtliga behandlingar nedan används produkter av MARIA ÅKERBERG DEEPSKIN ORGANICS.

MARIA ÅKERBERG Avstressande Lyxmassage 105 min – 1325 kr 

Vi har satt samman de bästa momenten från våra massagebehandlingar i ett enda långt himmelrike av massage. I denna behandling får Du maximal avslappning och inre harmoni. Dämpad belysning i rummet med milt doftande levande ljuskällor. Rofylld och skön musik, dryck och lite godsaker finns för Dig att avnjuta på innan behandlingen startar. Detta är den perfekta presenten, julklappen eller kärleksgåvan till alla som behöver lite lugn i sin tillvaro, om bara för ett tag.

Avstå massage om du har; Feber, förkylning eller blödarsjuka. Låt oss före behandlingen få veta om du har: Tumörer/cancer, epilepsi, blödarsjuka, diskbråck, inflammationer eller äter smärtstillande medicin.

SPA-Massage ”Hela ben och fötter” 35 min –  520 kr

En underbart avslappnande fot- och benmassage för alla. En av de mest välgörande massagebehandlingarna.

Svensk Klassisk massage, rygg, nacke och axlar 30 min 520:-

Svensk Klassisk massage, baksida ben, rygg och nacke 50 min 740:-

Svensk Klassisk massage 75 min 995:-

För Dig som vill mjuka upp kroppen och njuta lite av en avslappnande massage.

Hotstones Massageterapi, baksida ben & rygg 45 min 865:-

Hotstones Massageterapi, helkropp inkl. ansikte 80 min 1135:-

(Kvinnor, kom utan makeup. Annars vänligen boka tid för avsminkning 10 min 110:-)

Hotstones massage är enligt många massagens Rolls Royce, där vi arbetar med Anpassade oljor och varma lavastenar som ger en mycket välbefinnande massage

Aroma-massage/terapi 50 min 785:-

Avslappnande och långsam massage för alla sinnen, där vi använder anpassade varma kroppsoljor för Dig som kund.

Bindväv + Klassisk 50 min 785:-

För Dig som har ont på något speciellt ställe men i övrigt vill ha den Svenska Klassiska massagebehandlingen.

Bindvävsmassage,  20 min 450:-

Denna massage utförs med hjälp av en speciell teknik där bindväven/ fascia påverkar nervsystemet och då även på de inre organen.

Kopierat från Wikipedia: En fascia är en fibrös bindvävshinna som har som främsta uppgift att hålla muskler och muskelgrupper på plats under muskelkontraktion. Med sina glatta, vita ytor och sin placering mellan musklerna underlättar de också musklerna glidrörelser mot varandra. Kärl och nerver som leder ut i extremiteterna löper ofta längs fasciorna.

Vid förhinder gäller avbokning senast 48 timmar innan avtalad tid för samtliga Friskvårdsbehandlingar på Vellnez. Ej godkänd avbokning eller uteblivet besök debiteras med 50-100% av behandlingens värde.