Fri frakt vid köp över 499 kr Gåva vid köp Hemkörning i Kungälvs kommun

Friskvård

På salong Vellnez erbjuder vi friskvårdsbehandlingar via e-Passi, Actiway, Friskvårdskuponger samt Wellnet. Naturligtvis kan vi även fakturera alternativt att Du lämnar in kvitto till Din arbetsgivare! Behandlingar som är godkända som Friskvårdsbehandlingar på Salong Vellnez är massage och fotvård.

Glöm inte att titta under Tillvalsmeny, där finns 7 stycken godkända massagebehandlingar som du kan lägga som tillval till nedan behandlingar om så önskas. https://vellnez.se/tillvalsmeny/

FÖTTER

Friskvårdsfötter 60 min 660:-

 

Esse Probiotisk Lyxmassage 105 minuter,  1.500:-

Under 105 minuter tar vi hand om Dig och Dina Microber i en fantastisk massage utan motstycke. Med BodyPolish- och BHA-massage innan creame-massage får Du en fin lyster och mjuk känsla vilket gör att den massagen känns ännu bättre. Vi boostar Din hud med goda bakterier och enastående produkter från Esse-Probiotic Skincare, det enda märket i världen som lyckats med levande bakterier i hudvård.  Utöver kroppsmassage från topp till tå lägger vi inte mindre än 4 stycken olika kroppsmasker som stimulerar en hälsosam cirkulation i lymfsystemet.  Efter avslutad massagebehandling får Du sitta ner i vårt mysiga väntrum en stund där Du serveras en bricka med Probiotisk Dryck, Citronvatten, en cocktail av färsk ekologisk frukt och delikat ekologisk choklad.

I samtliga behandlingar nedan används produkter av MARIA ÅKERBERG DEEPSKIN ORGANICS.

Avstå massage om du har; Feber, förkylning eller blödarsjuka. Låt oss före behandlingen få veta om du har: Tumörer/cancer, epilepsi, blödarsjuka, diskbråck, inflammationer eller äter smärtstillande medicin.

Svensk Klassisk massage, rygg, nacke och axlar 30 min 450:-

Svensk Klassisk massage, baksida ben, rygg och nacke 50 min 650:-

Svensk Klassisk massage 75 min 880:-

För Dig som vill mjuka upp kroppen och njuta lite av en avslappnande massage.

Hotstones Massageterapi, baksida ben & rygg 45 min 735:-

Hotstones Massageterapi, helkropp inkl. ansikte 80 min 990:-

(Kvinnor, kom utan makeup. Annars vänligen boka tid för avsminkning 10 min 100:-)

Hotstones massage är enligt många massagens Rolls Royce, där vi arbetar med Anpassade oljor och varma lavastenar som ger en mycket välbefinnande massage

Aroma-massage/terapi 50 min 650:-

Avslappnande och långsam massage för alla sinnen, där vi använder anpassade varma kroppsoljor för Dig som kund.

Avstressande Lyxmassage 105 min 1 155:-

Vi har satt samman de bästa momenten från våra massagebehandlingar i Ett enda långt himmelrike av massage. I denna behandling får Du maximal Avslappning och inre harmoni.

Dämpad belysning i rummet med milt doftande levande ljuskällor. Rofylld och skön musik, dryck och lite godsaker finns för Dig att avnjuta på innan behandlingen startar.

Detta är den perfekta presenten, julklappen eller kärleksgåvan till alla som behöver lite lugn i sin tillvaro, om bara för ett tag.

Bindväv + Klassisk 50 min 680:-

För Dig som har ont på något speciellt ställe men i övrigt vill ha den Svenska Klassiska massagebehandlingen.

Bindvävsmassage,  20 min 390:-

Denna massage utförs med hjälp av en speciell teknik där bindväven/ fascia påverkar nervsystemet och då även på de inre organen.

Kopierat från Wikipedia: En fascia är en fibrös bindvävshinna som har som främsta uppgift att hålla muskler och muskelgrupper på plats under muskelkontraktion. Med sina glatta, vita ytor och sin placering mellan musklerna underlättar de också musklerna glidrörelser mot varandra. Kärl och nerver som leder ut i extremiteterna löper ofta längs fasciorna.

Vid förhinder gäller avbokning senast 24 timmar innan avtalad tid för samtliga behandlingar på Vellnez. Ej godkänd avbokning eller uteblivet besök debiteras med 50-100% av behandlingens värde.