Fri frakt vid köp över 699 kr Gåva vid köp

Uppdaterad integritetspolicy

Uppdaterad integritetspolicy med anledning av GDPR

Du får detta mejl eller SMS eftersom du är upplagd i Vellnez kundregister med förnamn, efternamn, mejladress och/eller mobilnummer samt om Du eventuellt önskar Nyhetsbrev via mejl eller SMS. Du som är kundklubbsmedlem har även registrerats med hemadress samt gjorda produktköp. Utskicket går under kategorin ”viktig information” på grund av att vi har skyldighet att informera våra kunder om den nya personuppgiftslagen GDPR.

Som du förhoppningsvis känner till ersätts svenska personuppgiftslagen PUL den 25 maj 2018 med GDPR (General Data Protection Regulation). GDPR är en ny EU-förordning som i många delar liknar PUL, men kraven på hur företag får behandla personuppgifter skärps vilket ger positiva effekter på din personliga integritet och förändrar hur vi som företag samlar in och behandlar våra kunders personuppgifter. Med anledning av de nya kraven har Vellnez skapat en policy för denna personuppgiftshantering. Tveka inte att kontakta oss om Du har några frågor.

OBS! Du behöver inte göra något mera om Du fortsatt önskar att t.ex. ingå i Vellnez kundklubb med 5% återbäring på butiksköp till ordinarie pris, erhålla nyhetsbrev, få erbjudande om kampanjer, kundkvällar, ha lagrade behandlings-, och produktrekommendationer eller kunna se tidigare produktköp.

Se vår Integritetspolicy & Allmänna villkor. Du kan läsa mer om GDPR på datainspektionens hemsida.

Avregistrera mig från Vellnez