Fri frakt vid köp över 900 kr Gåva vid köp

Klappservice

Klappservice innebär att vi fixar Dina klappar till nära & kära med allt från inslagning till leverans. Detta är för Er som antingen är i riskgrupp/sjuk eller för Dig som vill ge en klapp till någon i riskgrupp/sjuk.

Steg 1 – Lägg varorna Du vill skicka till mottagaren i kundkorgen.

Steg 2 – Klicka på knappen ”Jag önskar klappservice” och välj sedan frakt med PostNord.

Steg 3 – På nästa sida fyller Du i mottagarens adress och kontaktuppgifter på anvisat område.

Steg 4 – I meddelanderutan skriver Du ditt namn och kontaktuppgifter (mejl och mobilnummer). Detta för att vi skall kunna kontakta Dig vid eventuella frågor.

Steg 5 – Klicka på slutför köp och betala som vanligt. (vid fakturaköp, glöm ej att ändra till Din egen mejladress)

Observera att en order bara kan skickas till en adress, det betyder att om Du vill skicka till tre personer får Du lägga tre separata ordrar. Däremot, om flera mottagare bor eller kommer befinna sig på på samma adress kan dessa skickas i samma order. Då måste det stå i meddelanderutan vilka produkter som skall till vilken person. Innan vi lämnar iväg ordern för leverans tar vi en bild och skickar till Dig för att stämma av att innehållet är korrekt. Sista orderdatum för att vi skall hinna paketera och skicka i god tid innan julafton är söndagen den 13:e december.

Kostnaden som tillkommer (39kr) är tillagd för att ta en del av kostnaden för inslagning.

Eventuell webbgåva vid order kommer skickas till mottagaren av paketleveransen

Det blir paket i paketet, d.v.s att vi slår in varje produkt som en vacker julklapp till mottagaren. Vill Du ha rim på paketen så ber vi Dig mejla dessa till oss på info@vellnez.se i ämnesfältet skriver Du ditt ordernummer följt av RIM (Exempel #14937 RIM)