Fri frakt vid köp över 900 kr Gåva vid köp

Om oss

Biodynamiskt, ekologiskt, miljöekonomiskt är något som följt oss sedan barnsben så när tillfälle gavs att köpa Salong Vellnez 2011 så var inriktningen inte svår att välja.

Vi är extremt petiga med innehållet och många leverantörer faller bort p.g.a att det inte är tillräckligt ekologiskt i våra ögon. De som blir kvar testköper vi ifrån och använder produkterna på oss själva innan vi bestämmer oss om det fungerar eller ej. Här faller nio av tio leverantörer bort! Vi vill i denna ekvation i så stor mån som det möjligt går få in svenska produkter som gärna får vara tillverkade i Sverige också. Ibland lyckas vi och då är det extra roligt att prata om varorna. Miljön runt omkring oss är viktig och därför har vi lagt ner mycket tid på att hitta miljövänligt hållbar eller ekologisk inredning, vilket visade sig inte vara helt lätt.

Åren i källarlokalen på Ytterbyvägen var både givande och stundtals krävande men vi gick också från klarhet till klarhet gällande det ekologiska urvalet. Strax innan jul 2015 tog vi första kontakten med HSB angående en betydligt större lokal i Kungälv. I början av juni 2016 fick vi nycklarna till Uddevallavägen 5 och den 17 oktober slog vi upp portarna. Denna gång med ny profilering och ett väsentligen större utbud av ekologiska och miljövänliga produkter.

Vårt motto sedan start har varit och kommer att förbli ”den lugna och omtänksamma salongen” Drivkraften är att informera våra kunder om att varje enskilt val av hållbara varor spelar roll.

Vi hoppas Du kommer trivas hos oss, välkommen!

//Familjen Haag