Fri frakt vid köp över 900 kr Gåva vid köp

Våra varumärke

När à la eco startade var det utifrån ett behov att kunna erbjuda ekologisk hudvård och kroppsvård som verkligen kan stå för ordet ekologisk och naturlig hela vägen – från frö till kompost. Man ville göra det enklare att hitta ekologiska produkter som håller vad de lovar, och har därför valt att endast företräda varumärken där slutprodukterna har uppnått ekologisk certifiering av en oberoende organisation.

”Ekologisk certifiering av slutprodukter ställer stora krav men ger en oberoende garanti för att dessa verkligen är så naturliga som vi påstår. Först då kan vi vara säkra på att varorna håller ekologisk standard genom hela produktionen” Lisbeth Arvidsson, VD

Acorelle  förenar naturlighet med funktion!

Acorelle erbjuder en linje av naturliga och ekologiska parfymer, doftmister samt hårborttagningsprodukter som respekterar huden såväl som miljön.
Produkterna är ECOCERT-märkta (Cosmebio)

Alla dofter är 100 % naturliga och mer än 85 % av ingredienser kommer från ekologiskt jordbruk.

At ATTITUDE, we are life scientists. We’re constantly observing, asking questions, experimenting with the world around us. Science has given us greater awareness of and appreciation for what we have. We invite you to step into our world, to discover the beauty hidden in the everyday, to be inspired by the wonders of the natural world and to be in awe of life’s unbelievable mysteries. To step into the world of ATTITUDE is to step into a world enriched by the science of life.

 

Couleur Caramel natural make-up var det första ekologiska make-up-märket i Frankrike. De innovativa produkterna kombinerar högteknologi och professionell kvalitet med naturliga, vårdande råvaror på ett helt nytt och unik sätt.

I tio år har Couleur Caramel klivit upp på de mest eftertraktade show-biz-scenerna och är fortfarande nummer ett som regelbundet lanserar nya, tekniska innovationer och visar vägen för alla andra.

Couleur Caramel produkternas hela livscykel respekterar natur, människor och djur. Respekten startar redan från råvarorna. Ekologisk odling är ett bättre alternativ för ekosystemet. Den förorenar inte marken eller vattensystemet med onödiga kemikaler.

Couleur Caramel har tagit ekologin så långt som möjligt också i förpackningarna. Plastmaterial har ersatts av stiliga förpackningar med eko-design. De flesta av Couleur Caramels förpackningar är tillverkade av oblekt kartong och är dessutom helt komposterings- och återvinningsbara.

Naturliga råvaror, som är rika på aktiva partiklar ger inte bara en naturligt vacker makeup, utan vårdar också huden effektivt. Couleur Caramel produkterna innehåller 10 gånger mer vårdande ingredienser jämfört med motsvarande syntetiska kosmetikaprodukter.

Couleur Caramel makeup har den officiella franska biocertifieringen COSMETIQUE ECOLOGIQUE ET BIOLGIQUE Cosmebio BIO Den garanterar att minst 95% av de växtbaserade ingredienserna är ekologiskt odlade.

100% naturliga, ekologiska läppcerat, vegan och cruelty free, Leaping Bunny. Certifierade ingredienser.

Berikade med sheasmör och vårdande jojoba-olja. Smaksatta med naturliga smakämnen och eteriska oljor, sötade med en aning naturlig  stevia så att våra läppar inte bara doftar underbart , de smakar också härligt.

De läckra förpackningarna, härliga smakerna och dofterna och de goa läpparna du får av de här härliga ceraten från CRAZY RUMORS är helt enkelt bara en bit himmelrike i verkligheten.

Handmade in Sweden

Parfym, doftljus, diffusers och doftlampor

Doftas produkter är omsorgsfullt handtillverkade i Halmstad, Sverige. Där blandar, fyller och förpackar man alla doftande produkter för hand.

Renaste  Ingredienser

Dofta använder endast de med högsta kvalitet och renaste ingredienser i alla sina skapelser. Naturliga och ekologiska råvaror är en prioritet för Dofta.

Tidlös design med en ”edge”

Tagna får den skandinaviska andan och inspirerad av resor världen över har man skapat lyxig och tidlös design som håller för evigt.

 

Gröna Gredelina erbjuder väldoftande, naturliga hem- och hudvårdsprodukter utan onödiga tillsatser.

Gröna Gredelina tar avstamp i flera italienska grundläggande värderingar och traditioner som stil, råvara och handgjorda moment.  Inga mellanhänder och med framställning i egen produktionsanläggning i Stockholm möjliggör att de kan erbjuda exklusiva, genuina ekologiska råvaror i effektiva produkter till överkomliga priser. Produkterna är naturliga och utan syntetiska tillsatser. De tillverkas med omsorg och omtanke efter välbeprövade och gamla recept. En mix av traditionellt tänkande, modernt utseende och utsökta råvaror.

Gröna Gredelina AB är ett familjeföretag som grundats och drivs av Lina Paciello. Lina som har sina rötter i södra Italien har hämtat mycket av produktfilosofin därifrån och knutit ihop den med den nordiska enkelheten. Sagan om tre systrarna Tant Grön, Tant Gredelin och Tant Brun har varit en inspiration i vår filosofi. Där Tant Grön står för det naturliga från växtriket, Tant Brun för de husmoderliga knepen och Gredelin för sitt öga för detaljer. En historia som är mer aktuell än någonsin även ur en samhällspolitisk aspekt, tre ogifta kvinnor som bor själva, i början av sekelskiftets Stockholm. Gröna Gredelina är vårt sätt att ta sagan in i 2000-talet, våga vara annorlunda, våga skala av och ta bort. Som förr fast bättre helt enkelt.